torsdag den 20. august 2009

Motion og hygge i ét

På cykeltur med mine 2 drenge. Godt for både miljøet og kroppen - og så er det super hyggeligt.

Sebastian ligger og sover i liften, og Frederik følger med i alt hvad der foregår!



Dette køretøj bliver vores fremtidige transportmiddel til og fra Frederiks børnehave, og når vi ellers skal rundt i byen :o)

onsdag den 19. august 2009

Motivation

Forleden fik jeg mig klemt ned i et par af mine før-graviditets-cowboybukser, og drog på strøgtur i dem. Ok, de strammede godt nok lige lovligt meget på maven, og jeg endte da også med at skifte til et par andre bukser senere - og jeg var øm i mit ar fra kejsersnittet bagefter.. MEN ikke desto mindre, så var denne lille strøgtur i rigtige, almindelige cowboybukser en skøn oplevelse, og enormt motiverende for at smide de overflødige graviditets-kilo ;-)

fredag den 7. august 2009

Jeg har alt..

Jeg har alt hvad jeg kan ønske mig!

Hele mit liv har jeg stræbt efter noget andet - noget ude i fremtiden... Jeg har altid vidst at jeg ville have børn, og alt hvad jeg har foretaget mig indtil nu har været for at udfylde ventetiden... Jeg har altid villet have mange børn, men nu hvor jeg har mine 2 drenge oplever jeg en helt ny følelse. For første gang nogensinde er jeg oprigtigt tilfreds! Jeg kan ikke ønske mig mere!

Familieforøgelse

Så blev jeg mor igen!!
D. 29/7-09 kl. 11.32, for at være helt præcis, kom lille Sebastian til verden, ved et planlagt kejsersnit. Alt forløb planmæssigt, og jeg var overraskende frisk bagefter. Så vi var hjemme igen 2 dage efter. Det går rigtigt godt i vores lille familie, og vi trives allesammen med sommerferie og hjemmehygge :o)