fredag den 11. september 2009

Overordnet set...

Jeg får ikke skrevet så meget for tiden. Der er nok at se til med sådan et par små drenge. Jeg synes ellers jeg har mange forskellige tanker, så der er da nok at skrive om. Overordnet set er det meget positivt. Jeg synes tiden går hurtigt, jeg savner min nattesøvn, jeg elsker min familie, jeg overvejer min fremtid, jeg trænger til at forkæle mig selv, jeg glædes og bekymres - som enhver anden mor.

2 kommentarer:

  1. Kære Joan
    Jeg har tagget dig på min blog og opfordrer dig til at lege en lille blogleg, hvis du har overskud til det nu, hvor du har dine to dejlig drenge, der selvfølgelig taget meget af din tid. Og mange gange tillykke med Sebastian, han er godt nok en køn lille fyr, han ligner sin storebror...
    Jeg håber, du vil lege med...
    Bedste hilsner fra Anne Mette

    SvarSlet
  2. Kære Anne Mette.
    Tak for din opfordring, jeg vil meget gerne lege med. Jeg har faktisk taget nogle billeder, men jeg tog dem om aftenen, så belysningen var ikke så god, så jeg besluttede mig for at tage nogle nye i dagslys - og så kom jeg desværre ikke videre.
    Jeg synes jeg begynder at få tid og overskud til bloggen igen, så jeg satser på at få lagt nogle billeder ud. Det er en sjov lille leg :-)
    Mange tak skal du have :-) Jeg synes også de begynder at ligne hinanden mere og mere, de to.
    Bedste hilsner fra Joan.

    SvarSlet